Praktijkinformatie

 

Eerste afspraak:

U kunt met of zonder een verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak bij Fysiotherapie Appelscha maken. Dit kan telefonische, per e-mail, via de website of bij ons in de praktijk. Wij proberen in de meeste gevallen direct een afspraak met u te maken, rekening houdend met uw aandoening en uw persoonlijke wensen.
Voor de eerste afspraak graag uw evt. verwijzing, identiteitsbewijs, zorgpas en een handdoek meenemen.
Op verwijzing van de huisarts of specialist kunnen we u ook aan huis behandelen.

Openingstijden:

maandag:     8.00 – 20.00 uur
dinsdag:       8.00 – 18.00 uur
woensdag:   8.00 – 18.00 uur
donderdag:  8.00 – 20.00 uur
vrijdag:         8.00 – 18.00 uur
zaterdag/zondag: op afspraak

Patiënttevredenheidsonderzoek:

Fysiotherapie Appelscha voert doorlopend een patiënttevredenheidsonderzoek uit. Wij doen dit middels de CQ-index. Door middel van dit onderzoek stimuleren onze patiënten ons om onze zorg verder te optimaliseren en/of te verbeteren. De patiënttevredenheid wordt gemeten middels een enquête. Nadat de behandeling fysiotherapie bij Fysiotherapie Appelscha wordt afgesloten, ontvangt u via een onafhankelijk bureau een e-mailbericht waarin medewerking aan dit onderzoek wordt gevraagd. Wij waarderen het enorm als u de moeite neemt om de enquête in te vullen.

Niet tevreden?
Bespreek uw klacht in ieder geval met uw fysiotherapeut. De kans is groot dat we er samen wel uitkomen. Lukt dat niet, dan is het goed te weten dat u gebruik kunt maken van de klachtenregeling van de KNGF, de beroepsvereniging van fysiotherapeuten. Meer informatie over deze klachtenregeling vindt u op de website van de KNGF.