Referenties

  • Als AOW-er kijk ik nog dikwijls terug naar mijn oude beroep, namelijk stukadoor. Het was een zwaar beroep, niet voor niets wordt gezegd een gezonde stukadoor boven de zestig is er niet. In de loop der jaren heb ik vele lichamelijke ongemakken gehad: slijtage in de rug en schouders, slijmbeursontstekingen en overbelasting van de spieren. Daarom is het goed dat er fysiotherapeuten zijn. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij de fysiotherapiepraktijk van der Kooi, altijd vriendelijk en opgewekt. Door hun regelmatige bijscholing altijd bij de tijd. Ook heb ik ervaren dat het prettig is om bij één fysiotherapeut te zijn: zij kent je persoonlijk, weet wat voor werk je doet en dat komt de behandeling ten goede. Zo heb ik dat zelf ondervonden en ben tevreden over hun werk.

    R.K. ,

  • Na de operatie, waarbij ik een nieuwe knie kreeg, kwam ik als een haast ontredderd mens bij Marjan… Ze heeft me geweldig goed begeleid op weg naar een volledig herstel. Ze wist me, behalve de te verwachten behandeling, gerust te stellen en moed te geven… Na een half jaar al was de tweede knie aan de beurt, een ander verhaal met een nog niet helemaal herstelde eerste knie. Heel andere klachten die een andere behandeling vragen. Weer vond ik een gewillig oor en een geweldige begeleiding, waarvoor mijn hartelijke dank.

    M.S. ,

  • Soms heb je geluk, soms heb je pech. Eind vorig jaar werd bij mij voor de tweede keer borstkanker geconstateerd. Er volgde een volledige ablatie in Assen, en verwijdering van de lymfeklieren in de oksel. Natuurlijk weet je dat je dan een verhoogd risico hebt op lymfeoedeem in de arm en dat gebeurde dan ook. Het ziekenhuis verwijst in dat geval naar de huidarts in het ziekenhuis , maar dat leek mij niet voldoende voor een goede lymfedrainage. Via de huisarts belde ik Fysiopraktijk Appelscha, lekker dichtbij huis en wat bleek; de vier fysiotherapeuten die daar werkzaam zijn hebben naast hun algemene opleiding een eigen specialisatie en zo belandde ik bij Dorothé. Niet alleen is deze zeer vaardig, ze denkt ook mee en houdt rekening met jouw beperkingen en wensen. Ze is ook één van die mensen die vol voor hun beroep gaan en zich permanent bijscholen en daardoor op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en technieken. En dat helpt. Reken maar. Mijn behandelingen bij Dorothé hebben flink resultaat gehad. Ik ben blij dat ze er is, want ze is ook nog eens aardig en dat maakt de sessies bij haar bepaald geen vervelende opgave.

    M.B. ,